fbpx
Siirry sisältöön

Ideat ja ihmiset loistamaan

Kehittyvä kauppa on K-kauppiasliiton kustantama K-kaupan ammattilehti, joka välittää osaamista, inspiraatiota ja hyötytietoa ajankohtaisista aiheista. Joka vuosi yhdeksän numeroa täynnä aitoja tarinoita kaupoista ja ihmisistä jokaisessa Koossa ympäri Suomen. Kehittyvää kauppaa voit seurata Instagramissa @kehittyvakauppa.

Ilmoita lehdessä
Näköislehdet
Kehittyvä kauppa 04/24

K-Citymarket Mikkelissä soitellaan menemään – täysuudistus vakuutti asiakkaat

K-Citymarket Mikkeli repi laajassa remontissaan kontrastia kilpailijoihin. Vauhdikas ja myynnillisesti vahva kevät on kauppias Harri Mattisen mielestä ollut seurausta hyvästä yhteistyöstä.

Lue juttu
04/24

Lapväärtin perinteikäs K-Rauta kulkee omaa polkuaan

Kristiinankaupungissa sijaitsevaa K-Rautaa voi vapaasti kutsua joko Lapväärtin tai Lappfjärdin K-Raudaksi. Kaupassa palvellaan niin iloisesti sekä suomeksi että ruotsiksi, että asiakkailta tulee jatkuvasti palautetta hyvästä työilmapiiristä ja kauppa käy poikkeuksellisen pirteästi.

Lue juttu
04/24

Vipinää Woltin täydeltä Kotkan K-Supermarket Pookissa

Lähestyvä kesä on jo mielessä K-Supermarket Pookissa Kotkassa. Maaliskuisena torstaina pääsiäisen alla Wolt-puhelin piippailee ja vauhdikas työpäivä vie mukanaan.

Lue juttu
04/24

K-kauppiasliiton uusi puheenjohtaja Pauli Jaakola: ”Yhdessä menestymme parhaiten”

K-kauppiasliitto sai kautta aikojen 16:nnen puheenjohtajansa, kun diplomikauppias Pauli Jaakola valittiin K-kauppiaiden uudeksi nokkamieheksi maaliskuisessa vuosikokouksessa. Ammattikunnan yhteisten asioiden hoitaminen on ollut Jaakolalle itsestään selvää työuran alkutahdeista alkaen.

Lue juttu
04/24

K-Citymarket Päiväranta: Valikoimajohtaja panostaa jäätelöissä premiumiin

K-Citymarket Päiväranta haluaa olla Kuopion valikoimaylijohtaja, ja se näkyy myös jäätelöosastolla. Kauppias Pasi Topparin luotsaaman kesäkaupan valikoimassa on yli 200 purkkijäätelöä, joiden ympärille on rakennettu houkutteleva jäätelömaailma.

Lue juttu
04/24

K-Supermarket Pekuri: Runsas jäätelövalikoima erityisruokavalioille

Jaana ja Mika Saran johtama K-Supermarket Pekuri on tunnettu runsaasta vegaanisten tuotteiden valikoimastaan. Tämä näkyy myös jäätelöosastolla, jossa on mistä valita myös muille erityisruokavaliota noudattaville.

Lue juttu
04/24

K-Market Taika: Kekseliäät kalusteratkaisut nostavat jäätelön esiin

Salolaisessa K-Market Taikassa jäätelöt saavat helposti asiakkaiden huomion. Siitä pitävät huolen pakastealtaan jäätelöhissi ja pakastekaappien työntimet. Osasto pysyy jatkuvasti siistin näköisenä ja hyllytys on helppoa.

Lue juttu
02/24

K-Citymarket Pirkkalan oma jäätelötehdas tarjoaa uniikin herkutteluhetken

K-Citymarket Pirkkalan aulasta löytyy kahvila, joka myy kaupan oman jäätelötehtaan jäätelöitä. Useimmiten jäätelö nautitaan kauppareissun päätteeksi, mutta Pirkkalan jäätelötehtaan tuotteita myydään myös kotiin.

Lue juttu
04/24

Akseli, 28, panostaa wanhaan kunnon asiakaspalveluun

Muutto Kuopiosta Kangasniemelle oli pieni kulttuurisokki Akseli Venäläiselle. K-Market Puulantorin monitoimimies on sittemmin tutustunut alueen asukkaisiin niin kaupan käytävillä kuin teatterilavallakin.

Lue juttu
04/24

”Oli hyvä huomata, miten moni asia vaikuttaa kannattavuuteen”

Kaupan ja yksittäisen osaston kannattavuuteen vaikuttaa moni tekijä, tietää aiheeseen liittyvää K-ryhmän koulutusta suorittava Salla Bister tamperelaisesta K-Supermarket HerkkuDuosta.

Lue juttu

Lue Kehittyvän kaupan näköislehti

Kehittyvän kaupan näköislehtien lukeminen vaatii kirjautumisen. K-kauppiaat pääsevät arkistoon omilla Kauppiassivujen tunnuksillaan. Muut voivat tiedustella linkkiä yksittäisiin lehden numeroihin: essi.etholen@k-kauppiasliitto.fi. Jos haluat tutustua lehteen, löydät arkistosta muutaman avoimen näytenumeron.

Näköislehdet

Ajankohtaiset nostot

Pieni suuri teko: ”Jokaiselle on olemassa työpaikka, missä omat vahvuudet pääsevät käyttöön”

– Se oli onnellinen tunne, kun vihdoin lykästi. Olen useampaan otteeseen työkokeilussa tottunut siihen, että muutaman kuukauden jälkeen vain lopetetaan, kuvaa Valtteri Koponen. Autismikirjolla oleva Koponen sai Vantaan K-Supermarket Honkatorilta pitkään haaveilemansa ensimmäisen vakituisen työpaikan.

Lue lisää

Kaupunkilaisessa kyläkaupassa ihmiset saavat loistaa – Jyväskyläläinen Kymppi on Suomen paras K-Market

Vuoden 2023 Suomen parhaaksi K-Marketiksi on valittu Antti Juntusen ja Johanna Harjun luotsaama K-Market Kymppi. Kauppa palkittiin tänä keväänä myös Keski-Suomen parhaana K-Marketina, ja kauppiaat vuoden kauppias – kauppiaiden valinta -palkinnolla.

Lue lisää